EXAM Here! Bye BLoG Next Week We Meet Again!~

Assalamualaikum

Sejak-sejak aku masuk sekolah menengah ini, makin sibuk kehidupan aku. Kadang-kadang tak sibuk mana pun. Boleh aje update blog tu, cuma dalam kesibukkan yang jelas ternyata di depan mata ni lah mula kalut nak update blog. Apapun, bersyukur kerana Ashya akhirnya dapat menggegarkan arena dunia blog ini dengan kemunculan entry barunya di blog even exam dah dekat sangat. Besok bro! Besok! Hari Ahad.

      Tudiaa aihh! Panjang gila intro. Tak ada lah panjang sangat berbanding tajuk entry hari ini. Anyway, aku sekarang ni tengah merehatkan minda dengan menjawab kertas kerja pbs sejarah sekarang ini. Well, generasi cerdik pandai dan molek-molek memang sibuk sikit dengan kerja pbs. Sampai nak hafal pun terbantut sebab cikgu nak besok jugak! Alamak! Pbs Math pun aku terkial-kial lagi. Huhuhu :'(


Tudia ! Tengok tu! Bukan main panjang lagi. Tu ada lagi kat muka surat belakang tu. 


Baru kertas kerja pbs sejarah. Tengok tebal mana yang aku kena buat. Waduh! Bisa tak tidur malam aku gini.

Jom tengok PBS Mathematic pulak.


Mak kau! Banyak lagi ni. Dah lah otak aku ni bahagian mathematik lemah sikit.

Erm, so tahun ni aku kena struggle sikit untuk exam. Aku nak dapat top 10! Boleh lah. 'Sepandai-pandai' aku pun tak pernah dapat top 10 tau. Pandailah tu kan?

Apapun, sebelum aku mengundur diri aku cuma nak cerita dekat korunk semua fasal promotion yang Sushi King buat.

Sushi King mengadakan promotion dengan hanya bayar RM3 untuk semua jenis sushi dan makan selama 45 minit bagi Sushi King Facebook Fans dan Sushi King Card Member . So apa tunggu lagi? Maklumat lanjut boleh di ketahui di www.facebook.com/sushikingasia.



No comments: