Track & Trace Sponsor ( Kempen #Pray4Gaza by F.A )

Assalamualaikum

Sekian lama aku tak buat giveaway, kini aku kembali dengan perkataan 'KEMPEN' pula. Ye, idea nak buat Kempen #Pray4Gaza ni datang daripada blogger fatinifattah yang sekarang is my monitor class class monitor kau.

So, tanpa tunggu-tunggu lagi, aku nak umumkan 'PENCARIAN SPONSOR BAGI KEMPEN #PRAY4GAZA BY F.A'


So, aku harap sangat-sangat dan sangat korang dapat jadi sponsor bagi kempen aku ini. Lagi ramai lagi bagus! Pm fatinifattah.bs.com

Syarat-syarat:
  1. Minimum syarat yang hangpa nak bagi kat peserta ialah 1 syarat
  2. Syarat wajib yang akan kami tetapkan bagi semua sponsor Wajib Follow Blog
  3. No klik ads, no like gambar. Follow Twitter, Facebook page, Instagram DIBENARKAN
  4. Hadiah: Tidak boleh bagi barangan blog kecuali bagi topap, barangan pos lagilah dialu-alukan :) Dan lain-lain lagi yang munasabah.
Kelebihan Menjadi Sponsor:

  1. Dapat promote bisnes korang melalui Facebook, Instagram etc. 
  2. Dapat jadi budak hot kat Twitter
  3. Dapat tambah follower
  4. Dapat kuatkan ukhwah sesama blogger yang lain *Eceeewah*
  5. Dapat pahala besar memberi hadiah kepada orang ramai.
  6. Dapat pahala bersepakat dalam mengingatkan orang ramai tentang kekejaman yang berlaku di Gaza. 
Kalau sudah yakin nak jadi sponsor and tambah pahala, berikan details ini :
  • Url Blog: 
  • Hadiah yang nak disponsor:
  • Nak sponsor untuk berapa orang :
  • Syarat (1) :
  • Link facebook yang boleh digunakan untuk dicontact:

Insya-Allah, kempen ini akan dimulakan lepas raya kalau tiada lagi halangan. Sudi-sudilah menjadi sponsor wahai cik adik abang kakak tuan puan pakcik makcik.

XOXO

No comments: