Hadiah Keputusan Cemerlang

Assalamualaikum,

Aku ada cerita di belog aku ini. fasal keputusan UPSR aku. Tak baca lagi? Boleh bacanya di sini - My Result 

Dah baca? Bagus. Okey, tajuk aku hari ini ada kaitan dengan entry aku tu. Dalam entry aku yang itu ada aku kata nak tuntut semua hadiah yang dijanjikan kan? Ha! Ada dah hadiah yang aku dapat. Nak tahu? Baca entry aku sampai habis tau.


Hadiah Daripada Abang ke 5 daripada 8 adik beradik ke :



Hadiah daripada kakak ke 6 daripada 8 adik- beradik :



Hadiah daripada rakan kakak ke 3 daripada 8 adik - beradik :



Hadiah daripada kakak 1st daripada 8 orang adik beradik :





HA! Inilah hadiah yang aku dapat. Satu lagi hadiah daripada kakak aku yang ke 3. Penyepit rambut. Tak ada lah pula gambar tu. Sorry.

Bila tanya mak aku pulak apa hadiah yang dia nak bagi. Jawapan dia sekolah baru. Sekolah baru untuk tahun hadapan. Sekolah Menengah. Huh! Hehehe 

Baiklah, sorry if post kali ni tak best. Aku buat yang terbaik untuk korang. Hope korang gembira baca entry aku kali ni ekk..

Thanks to :

Abang,kaka dan rakan kakak.
Google .
Photoscape.

XOXO

2 comments:

Yun Sing said...

Waa.. bestnya.. best ada ramai adik-beradik kan.. hadiah pon banyak :P Kami dulu UPSR 5 A makan Kepci ^^

ashyaziz said...

Memang best kalau ada adik beradik ramai.Hehe.. Kepci? Apa tu? Sorry, tak tahu apa benda tu .. :) Hehe