Aku Menangis!


Assalamualaikum and Anneyonghaseyo!

Jangan mengata kalau aku update status fasal aku menangis. Aku bukan menangis pun cuma agak sedih. Okey,apa yang membuatkan aku menangis? Ha! Jawapan dia fasal satu website ini! Ha? Fasal website pun menangis? Apa yang website tu kata? Caci awak? Mengata awak? Ohh. no! 

Website yang membuatkan aku nangis ni ialah website ni ! - http://www.nile.com.my/

Sangat cantik baju-bajunya dan macam-macam lagi ada! Ada buku, baju, beg, topi, aksesori dan banyak lagi!Murah sangat! 

Yang best nyerr.. Website ini ada khidmat penghantaran cash on delivery di sekitar lembah klang dalam masa 24 jam! Wahh! Beruntunglah korunk yang menetap di lembah klang. 

Aku paling suka baju, cardigan dan beg nyerr.. Cantik (y) !

Cardigan:

Price : RM 25.80
RM78.00

Price : RM 29.90
RM65.00

Price : RM 33.00
RM88.00


Price : RM26.50
RM65.00 

Price : RM 32.80
RM99.00


Price : RM 49.90
RM220


Price : RM39.90
RM122.00


Banyak lagi! Tak larat nak shared.Korunk sendiri boleh tengok di website dia yerr... Best!

Website : www.nile.com.my
Hotlink : 1700-818-400 (panggilan dicas pada kadar biasa)
Email : enquiry@nile.com.my









No comments: