My Result!

Best of Luck Angel for your Result


*google


Assalamualaikum semua! 
        
          Keputusan UPSR telah diumumkan pada 14 November 2013.Sorry,aku tak update entry ni.Malas.Hikhok.
          Okey,nak tahu keputusan aku? Huwaaa! Aku dapat 5A!!!!!!! Alhamdulillah,syukur sangat-sangat!



Syukur sangat-sangat!

Keputusan belum diumumkan lagi pun aku dah tahu.Sebab kakak aku ada hantar gambar ni masa tengah tunggu keputusan.Hati tengah dup dap dup dap time tu.



Walaupun dah tahu,tapi tak yakin sangat.Aku nak tengok keputusan yang original punya.Nama aku pun dipanggil dan mereka umumkan aku dapat keputusan 5A.Murid-murid yang berjaya dapat 5A perlu berdiri di atas pentas dahulu.

                 

Sesi bergambar setelah selesai mengumumkan keputusan UPSR.

Kemudian,aku dipanggil untuk sesi temuramah.Malam tu buka tv Al-Hijrah or tv9 adalah muka aku.


*boleh tengok di sini kalau tak boleh tengok di blog - sedutan berita
lipat tudung cam pa lagi

Dan aku rasa best sangat pada hari itu.Hari itu juga adalah hari terakhir aku di SRIDA.Sediy and bersyukur dapat 5A.And sampai sini sahaja entry saya.Pendek?Sorry,tak de citer sangat.Gambar pun tak ambik langsung. Credit yang AK punya.

okey,bye!

p/s : balik dari sekolah,aku mau tuntut sume hadiah yang dijanjikan!heee.Btw,pelajar sekolah aku seramai 43 orang dapat 5A.







9 comments:

farra anuar said...

Tahniah :)

Afiys Ase said...

Tahniah adikk :)

ashyaziz said...

@farraanuar terima kasih!

@afiysase terima kasih akak!

:-)

FarahShaa said...

Wahhh. Tahniah. :) Semoga lebih brjaya pada masa akan datang. :)

ashyaziz said...

@FarahShaa terima kasih! Aamiin :)

Amani◕‿◕ said...

Congrate chomelll !! Untungnya masuk TV... woo,, ade retis sini.. mintak autograf.. hihi :)

Niena Reen said...

hey congrats! kekalkan prestasi yg baik pada masa akan dtg pulak ya! ;)

ashyaziz said...

Terima kasih ! Masuk sekali baru.x jdi retis lagi..
.heeeee :)

ashyaziz said...

Thank you! InsyaAllah..aamiin