Gorgeous you : Kini Berwajah Baru

Assalamualaikum!
Yo Wazzupp!

Hye, korunk! Mesti korunk rindu dengan aku bukan?? Hahaha..Sorry,aku takder masa nak luangkan untuk menaip.Banyak cerita aku yang nak dikongsikan dekat korunk tentang percutian aku kali ini. Tapi,aku malas nak tulis.Sorry erkk!! 

                      Sempena tajuk aku kali mengikut tajuk buku Ain Maisarah.. Aku nak cerita tentang belog aku yang bertukar wajah. Muka aku pun sama.Hahaha,makin cantik,okey! *perasan kejap 

                       Cuti ni,aku pergi ke rumah cousin aku. Cousin aku ceritakan kepada aku pasal Exo. 


Yang ada tanda merah tuh dah ada,okey! Korunk jangan pandai-pandai nak ambil, okey! *amaran!

                       Asyik cakap fasal diorang jer!Cakap fasal tahun 2013 yang kini berwajah baru bagi aku. Mana taknyer.. Tahun hadapan aku ada peperiksaan besar.Dah berdegup kencang tau.Waktu tulis begini pun dah berdegup tau.. 


Korunk doakan aku erk,dalam UPSR ni! Aku nak sangat dapat 5A.Aku nak gembirakan hati mak ayah aku yang selama nih bagi minum makan pakaian dan tempat pada aku. Kalau tiada mereka mesti aku dah tak jawab UPSR lagi..Haha. Aku sayang korunk! Aku minta maaf banyak-banyak tau ! *dah macam nak mati pun ada! 

Tapi,aku harap kau korunk doakan aku yer.Aku berharap dapat 5A!Cemerlang dalam akademik dan agama. Berdebar!

Lupa nak beritahu korunk! Masuk tahun 2013,mak aku kata, ehem,ehem
" Twitter,Facebook,Blog tak buley bukak pada tahun hadapan okey!"

So,aku nak cakap.Bye,bye! Jumpa ditahun hadapan yer.. Aku akan miss korunk! So, byelah yer!Jumpe korunk!