Berjumpa penulis novel Ain Maisarah

assalamualaikum semua.. Hari ini AshyaAziz nak cerita tentang percutian pada tahun ini. Percutian ini bermula macam ini.. AshyaAziz ada PCS.. tahu x PCS tuh apa?? Program Cuti Sekolah.. nama apa?? AMPAC... AMPAC itu apa?? yang itu jangan tanya.. Tak tahu..
okey.. AshyaAziz x nak buang masa.. sebenarnya.. AshyaAziz nak cerita tentang AshyaAziz jumpa penulis buku yang bernama Ain Maisarah.. pernah baca buku dya?? best sangat.. ceriya dya cam nih..
                    First sekali, AshyaAziz sampai Alamanda.. alah.. Alamanda dekat Selangor.. Takkan orang Selangor tak tahu kot.. Orang Kedah x perlah gak... AshyaAziz carilah tempat parking.. memang ramai.. tapi nasiblah ada... memang gembira sangat-sangat.. mahu x gembira.. First time, jumpa penulis.. Seronoklah..dah jumpa.. beli buku Jutawan Gedik dan mintak Tanda tangan.. 

Janga jelezz...hehehe.. rezeki AshyaAziz.. Mungkin nanti rezeki korang plak..
 

dapat cookies... hehehe...comei x ashya?? jangan jelez.. hehehe.. saja jewww....okeylah.. yang tuh jerlah... bye!!

AshyaAziz menaip..


Selamat Berkenalan...

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Wah, rasa teruja pula dapat blog baru!( jangan tak tahu, blog ini sudah lama, baru renovate) Sebenarnya,blog ini dinamakan WhitePink House. Tapi, memandangkan blog yang bernama WhitePink House ini terasa gedik sedikit.. jadi ia dinamakan DoMo KuN... Sedap tak? Dengan mouse domo kun. Dengan background pun domo kun. Semua dilibatkan dengan domo kun. Jadi kita bagi nama blog ini domo kun. Ish3...
Okey, sekarang kita mulakan perkenalan. Nama penuh aku Ashya Abdul Aziz. Nama panggilan Ashya. Ya, betul. Susahkan sebut nama aku? Jangan risau, korang semua boleh panggil macam mana pun.. Asal jangan panggil ayaq acaq sudah. hehehe... Itu sebenarnya nama panggilan aku waktu tahun lepas. Abang-abang senior suka kata kat aku. Owh, lupa pula. Followers dalam blog aku ini ada orang Kuala Lumpur. (KL) Jadi mesti mereka tidak tahu apa maksud ayaq acaq. Maksudnya ialah aku pun tak tahu. hahahaha..... (:p) Okey, nama sudah disebutkan. Umur aku pula 11 tahun. Mesti yang mengenali aku lebih dekat terkejut.. Tapi jangan bagitahu sapa-sapa okey? Umur pun sudah bagitahu. Sekarang apalagi? Apa? Tempat tinggal? Ala!! Takyah lah.. Nanti buka pintu rumah banyak bunga kat depan rumah.. Hehehehe! :p Sekolah? tak payahlah.. banyak tanya plak.. okeylah.. bye...

Yang Menaip,
 Ashya Aziz.

Minat DomoKun?

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Memandangkan blog Domo Kun ini dalam proses menyiapkan, janganlah kata macam-macam di blog ini. Harap yang baca dan menjadi followers saya tolong promote page saya, okey? Harap dimurahkan rezeki. saya mempunyai seorang kawan yang followers dia dalam 106. Ya, terkejut bukan?Saya tahu.. yang ada ramai followers ini mungkin biasa sahaja. Tapi untuk saya, followers dya banyak giler..Mesti dia HOT kan?
Okey, kita sudah terkeluar tajuk. Entah macam mana, tetibe jer.. saya minat domo. Seperti yang orang sangka, mungkin saya minat domo sebab domo comel. Sedangkan tidak, Domo tidak comel.. Entah macam mana hati saya minat dia. Best sanagt ker domo?


Yang Menaip,
 Ashya Aziz.